fbpx

Vet du at Pitaya.no er egentlig to personer?

Pitaya driftes av Ana og Mateo. Vi er to personer som kombinerer kjærligheten til Norge, natur og reie. Ut fra denne kjærlighetsmixen har vi skapt vør drømmme nettbutikk pitaya.no….

Kjærlighet til Norge

Fordi her fant vi vår plass på jorden. I et fredelig, vakkert og økologisk land

Kjærlighet for naturen

Fordi vi Pitaya bryr oss om å leve sunt og i harmoni med naturen ønsket vi å starte en nettbutikk som sto i harmoni med dette. Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å velge naturlige, vegansk og økologiske produkter til seg og sitt hjem. Det er så viktig for vår helse å gi kroppen gode naturlige ingredienser både til utsiden i form av hudpleie og til innsiden i form at mat og drikkevarer.

Vi ønsker også å få frem moe som er like viktig; nemmelig å vise at hver eneste vare vi kjøper i hverdagen har en utgave som er mer miljøvennlig og samtidig er bedre for deg. Vi har oppdaget mange produkter som er laget av naturlige og biologisk nedbrytbare materialer + og det er det vi sier JA til!

Vi ønsker å tilby produkter med god holdbarhet og miljøvennlig forpakning. Fordimindre søppelbetyr at det gir en mindre byde for vår jord og for deg som kunde.

Butikken Pitaya.no bruker bare naturlig emballasje til å pakke inn pakkene dine. Vi sier et klart Nei til plastikk!

Vi håper av vår fokus på bærekraftige produkter og miljøvennlige alterntiver er med på å gjøre at akkurat du velger å handle hos oss.

Vi elsker å reise

Fordi vi kunne oppdage mange interessante steder, men først og fremst bli kjent med mange fantastike kulturer og fantastiske mennesker. På mange av turene våre oppdaget vi nye naturlige produkter.
Ved å åpne Pitay.no har vi nå samlet dem alle på ett sted. Vi gir deg beste fra hvert hjørne av jorden.

Alle produsentene vi samarbeider med lager naturlige produkter eller er små produsenter som håndlager produkter i liten skala.

Vi lover at vi ikke vil slutte å lete etter nye produkter. Hodene våre vil alltid være fulle av gode ideer til kampanjer, overraskelser og gaver for deg. Slik at hver pakke du bestiller fra oss åpnes med en følelse av at det er en unik gave. 🙂